Praktijknummer: (0113) 27 20 00Receptenlijn: (0113) 27 20 00 #3Spoednummer: (0113) 27 30 00

Afspraak maken

U wordt vriendelijk verzocht tussen 8.00 uur en 12.00 uur de praktijkassistente te bellen voor het maken van een afspraak. 

(0113) 27 20 00: keuze 2, vervolgens keuze huisarts

Indien u een afspraak niet kunt nakomen wordt u verzocht deze afspraak tijdig telefonisch te annuleren.

10 Minuten

Een consult duurt gemiddeld 10 minuten. Tijdens dit consult kan slechts één klacht op een verantwoorde wijze worden behandeld. Een goede voorbereiding van uw vragen is dus belangrijk. Als u meerdere klachten heeft, voor meerdere personen een afspraak wilt of om andere redenen meer tijd denkt nodig te hebben wordt u verzocht dit te melden bij het maken van de afspraak. Indien mogelijk wordt dan extra consulttijd gereserveerd. Dit voorkomt onnodig uitlopen van het spreekuur, waardoor de wachttijden oplopen.

Videoconsult

Naast een afspraak op de praktijk kunt u ook een videoconsult aanvragen. Zo kunt u vanuit huis, werk, vakantiebestemming of waar ook ter wereld (let wel op tijdverschillen ;-) ) uw medische problemen voorleggen aan uw arts.

Spoedgevallen

Helaas kan niet voorkomen worden dat een huisarts zijn spreekuur soms moet onderbreken voor een spoedgeval. Indien hier sprake van is wordt u zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht door de praktijkassistente. U kunt dan, indien gewenst, een nieuwe afspraak maken.

Huisbezoek

U kunt een huisbezoek aanvragen bij de praktijkassistente als u door ziekte niet in staat bent de praktijk te bezoeken. Zij zal een aantal relevante vragen stellen om de ernst van de situatie en de noodzaak tot het afleggen van een huisbezoek vast te stellen. Indien nodig zal zij uw verzoek met de huisarts overleggen. Het is niet mogelijk om een tijd van het huisbezoek af te spreken. Op de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Daarom heeft een consult op de praktijk altijd de voorkeur.

Het huisbezoek is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die geen tijd, geen oppas, of geen vervoer hebben om naar praktijk te komen te komen. Vervoer van en naar de praktijk valt onder uw eigen verantwoordelijkheid.
Adres van Dusseldorpstraat 24
4461 LV Goes
Contact
Telefoon:(0113) 27 20 00
Receptenlijn:(0113) 27 20 00 #3
Spoednummer:(0113) 27 30 00
Huisartsen Mevrouw C.S.B. Tollenaar
M.J. Poortvliet
M.A. Slager
Mevrouw E.E.M. Slager - Konings
J.A. van der Werff
A. Joosse
J.A.N. Huijsman
J.J. van Straalen