Praktijknummer: (0113) 27 20 00Receptenlijn: (0113) 27 20 00 #3Spoednummer: (0113) 27 30 00

Nieuws


Op dit moment hebben we te maken met grote drukte in de praktijk. Alle medewerkers van Huisartsencentrum Goes werken zeer hard en doen hun uiterste best om iedereen die een beroep op hen doet adequaat en vriendelijk te helpen.

 

In december 2019 is een nieuwe telefooncentrale in gebruik genomen. Deze centrale biedt ons meer mogelijkheden om het aanbod in banen te leiden. Vanwege personeelstekort blijven de mogelijkheden om iedereen snel te helpen echter beperkt. Wij vragen uw begrip daarvoor.

 

Om de drukte aan de telefoon te verminderen, vragen we uw medewerking. Dit kan door uw telefoongesprek kort te houden. De overvolle agenda’s van de huisartsen geven de assistentes niet altijd evenveel ruimte om bij het maken van een afspraak met uw wensen rekening te houden. De assistente schat de urgentie van uw zorgvraag in en zal u overeenkomstig een afspraak aanbieden.

 

Vanwege de drukte is er slechts de mogelijkheid om per consult één klacht te bespreken. In het geval van meerdere klachten kunt u zelf aangeven voor welke klacht u een afspraak wilt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zorg nodig heeft, de mogelijkheid krijgt om op het spreekuur te komen.

 

Kijkt u ook eens op www.thuisarts.nl .

Thuisarts.nl is een betrouwbare bron van medische informatie over ongeveer 500 vragen of klachten waarmee mensen naar de huisarts komen. Thuisarts.nl is gemaakt door de NHG, Het Nederlands Huisartsen genootschap.

 

Herhaalrecepten kunt u via onze website bestellen:

https://hcgoes.periscaldes.nl/online-regelen/herhaalrecepten .

Wilt u toch liever bellen? Spreekt u dan het bandje in. U kiest keuze 3 in het keuze menu.

 

Heeft u niet urgente vraag, maar wilt u toch graag de assistente even spreken? Kiest u dan een rustiger moment op de dag uit. Dus liever niet ’s ochtends om 8.00 uur of direct om 14.00 uur.

 

Door gebruik te maken van deze mogelijkheden helpt u mee om de drukte aan de telefoon te verminderen.

 

 

 


 
Adres van Dusseldorpstraat 24
4461 LV Goes
Contact
Telefoon:(0113) 27 20 00
Receptenlijn:(0113) 27 20 00 #3
Spoednummer:(0113) 27 30 00
Huisartsen J.A.N. Huijsman
A. Joosse
H. Slager
J.J. van Straalen
J.A. van der Werff
Mevrouw C.S.B. Tollenaar
M.J. Poortvliet
M. Slager
Mevrouw L. Konings